Mortal Administrator

Data inscrierii: 08/Apr/2008 Mesaje: 257
|
Trimis: 21/04/2008 21:59 Titlul subiectului: Urmare de desene animate |
|
|
In acest tutorial veti vedea cum se transforma o poza normala intr-o poza de desene animate.
Pentru inceput deschideti o imagine in modul RGB. Pentru a verifica asta mergeti la Image>Mode>RGB Color.
Acum mergeti la Filter>Artistic>Poster Edges
Acum setati Brightness Value:10 si Contrast:30
Mergeti la Filter>Artistic>Cut Out
Si acesta va fii rezultatul:
Nu e facut de mine  |
|